ERAC

ERAC (European and Regional Affairs Consultants) heeft als adviesbureau ruim vijfentwintig jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beoordelen van vaak complexe samenwerkingsprojecten. Zo vertalen wij overheidsambities naar impactvolle veranderingen voor individuen, werken wij mee aan wetenschappelijke vooruitgang en zetten wij creatieve ideeën om in commerciële successen.

Onze expertise wordt gevraagd bij ontwikkelingen met maatschappelijk en economisch belang. Onze mensen geven vanuit hun vakgebied antwoord op vraagstukken als werkgelegenheid, bedrijvigheid, duurzaamheid, leefomgeving, innovatiekracht en opleidingsvoorzieningen. Op die manier helpen wij bij het verbeteren van welvaart en welzijn in de regio.

Wij adviseren en ondersteunen partijen in de Triple Helix-samenwerking (overheid, onderwijsinstellingen en ondernemers, de drie O’s). We brengen hen samen en benutten de beleidsprogramma's door middel van financieringsmogelijkheden die geboden worden vanuit onder meer Europa.