Online marketeer

Verzameld Werk heeft voor haar locatie in Vaassen een vacature voor een

Online Marketeer Fulltime min. 32 u/wk

Wij zoeken per direct een nieuwe collega die een lange-termijnrelatie wil aangaan met ons en onze klanten.

Wat ga je doen als Online marketeer?

Als online marketeer bij Verzameld Werk wil je resultaten boeken voor onze klanten. Hun online bezoekersaantallen, conversie én rendement verhogen. Dat betekent dat je je niet alleen in trends en statistieken verdiept, maar ook met onze klanten om tafel gaat om te sparren over hun online marketingstrategie, ze adviseert en prioriteiten benoemt. Aan de hand daarvan zet je campagnes op, plaatst zelf content en analyseert of de gewenste doelen gehaald worden. Kan het beter, dan stuur je bij. 
Of het nu gaat om het opzetten en uitvoeren van strategische contentkalenders, het inhaken op actualiteiten of het ontwerpen (en perfectioneren) van websites, applicaties en campagnes, je kunt bouwen op jouw kennis van SEO, Google Analytics, Google AdWords, linkbuilding en conversieoptimalisatie. Je stelt je kennis en ervaring ook graag ter beschikking aan je klanten en collega’s.

Wat breng je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur via een afgeronde opleiding marketing & communicatie en minimaal 3 jaar werkervaring; 
  • Aantoonbare ervaring met Google Analytics, SEO, Google AdWords, linkbuilding en conversieoptimalisatie;
  • Ervaring met projectmatig werken en met het initiëren en coördineren van projecten;
  • Kennis van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van online marketing;
  • Kennis van agile marketing is een pre, net als ervaring met marketing automation;
  • Competenties om deze functie succesvol in te vullen zijn: communicatieve vaardigheden, projectmatig werken, presentatievaardigheden, stressbestendigheid, inlevingsvermogen, flexibiliteit, resultaat- en klantgerichtheid. 

Wat biedt Verzameld Werk jou?

Een leuke baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging in een informele ongedwongen sfeer. De mogelijkheid om echt persoonlijk bij te dragen, te leren en ontwikkelen, kennis te delen en deel uit te maken van een professioneel, collegiaal team. Dit, naast volop ruimte om verschillende projecten van begin tot eind te begeleiden, eigen inbreng en initiatief te tonen en je persoonlijk te ontwikkelen. En natuurlijk een prima salaris.

Over Verzameld Werk

Wij zijn Verzameld Werk, een strategisch marketingcommunicatiebureau uit Vaassen in Gelderland. We werken voor grote en kleine internationale klanten en merken zoals Volvo Trucks, Nijhof-Wassink en Lightronics. Wij bedienen onze klanten met optimale kennis en service. Ons team bestaat onder meer uit online marketeers, art directors, copywriters en developers.

Solliciteren op de functie van Online Marketeer

Enthousiast over bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw sollicitatie naar secretariaat@verzameldwerk.com. Heb je inhoudelijke vragen? Dan kan je contact opnemen met Nelleke op telefoonnummer 0578 577 057.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.