Online marketeer

Verzameld Werk heeft voor haar locatie in Vaassen een vacature voor een

Online Marketeer Fulltime min. 32 u/wk

Wij zoeken per direct een nieuwe collega die een lange-termijnrelatie wil aangaan met ons en onze klanten.

Wat ga je doen als Online marketeer?

Traffic, conversie en online sales voor de verschillende websites (en webshops) van onze (inter)nationale klanten zijn jouw verantwoordelijkheid. Hiertoe stel je, in samenspraak met accountmanagement en onze online marketeer, jaarplannen en incidentele projectplannen op, stel je kaders vast en zie je er als verantwoordelijke op toe dat websites en -applicaties correct worden ontworpen, gebouwd en beheerd. Je zet de marketingdoelstellingen van onze klanten om in online-salesstrategie en campagnes. Deze analiseer en optimaliseer je middels bijvoorbeeld de build-measure-learn feedback loop. Op basis van gestelde doelstellingen en prognoses doe je voorstellen voor de inzet van het online marketing budget. De nieuwste online trends? Jij kent ze en vertaalt ze door naar meer rendement. Op strategisch niveau ben je als online marketeer de verbindende schakel tussen  techniek en content en het eerste aanspreekpunt van jouw klanten voor het (uit)bouwen, vormgeven, vullen en vernieuwen van hun websites en -toepassingen.

Wat breng je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur via een afgeronde opleiding marketing & communicatie en minimaal 3 jaar werkervaring
  • Aantoonbare ervaring met Google Analytics 360 Suite producten
  • Kennis van projectmanagement en ervaring met het co├Ârdineren van projecten
  • Kennis van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van online communicatie
  • Kennis van agile marketing is een pre, net als ervaring met marketing automation
  • Competenties om deze functie succesvol in te vullen zijn: communicatieve vaardigheden, presentatievaardigheden, stressbestendigheid, inlevingsvermogen, flexibiliteit, resultaat- en klantgerichtheid.

Wat biedt Verzameld Werk jou?

Een leuke fulltime baan (min. 32 u/wk) met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging in een informele ongedwongen sfeer. De mogelijkheid om echt persoonlijk bij te dragen, te leren en ontwikkelen, kennis te delen en deel uit te maken van een professioneel, collegiaal team. Dit, naast volop ruimte om verschillende projecten van begin tot eind te begeleiden, eigen inbreng en initiatief te tonen en je persoonlijk te ontwikkelen. En natuurlijk een prima salaris.

Over Verzameld Werk

Wij zijn Verzameld Werk, een strategisch marketingcommunicatiebureau uit Vaassen in Gelderland. We werken voor grote en kleine internationale klanten en merken zoals Volvo Trucks, Nijhof-Wassink en Lightronics. Wij bedienen onze klanten met optimale kennis en service. Ons team bestaat onder meer uit online marketeers, art directors, copywriters en developers.

Solliciteren op de functie van Online Marketeer

Enthousiast over bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw sollicitatie naar ellen@verzameldwerk.com. Heb je inhoudelijke vragen? Dan kan je contact opnemen met Nelleke op telefoonnummer 0578 577 057.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.