Verzameld Werk

Door kennis van de markt, de producten en de dienstverlening van onze klanten ontwikkelen wij de beste strategie voor onze klant. Zo maken wij de beste content voor de customer journey van de klant van onze klant.

Onze feiten

Verzameld Werk is opgericht in 1986 en gespecialiseerd in business to business marketing en communicatie. Wij doen dat zowel online als print. Voor ons is het van belang met eigen specialisten vorm te geven aan het merk van onze klanten. Daarom hebben we online marketeers, developers, analisten, ontwerpers, tekstschrijvers en fotografen in dienst. Samen werken we aan zichtbaarheid van de merken van onze klanten. Door elkaar te versterken, ons team en de klant, willen we meerwaarde bieden.

Onze segmenten

Gespecialiseerd in business to business. Klanten in onder meer de bouw, verlichting, truckindustrie/automotive, transport, consultancy en zorg. Segmenten waar we verstand van hebben, de omgeving kennen en de klant van de klant. Wij willen inzicht in de producten en weten waar accenten gelegd moeten worden. Voor ons is productkennis, de pmc's, maar ook why-how-what een vereiste om aan een klus te beginnen. Een klus die wat ons betreft een vervolg krijgt in een partnerschap van vele jaren.

Onze diensten

De diensten die we aanbieden, ondersteunen de groei van onze klanten. Daarom bieden we marketingstrategie, die online en offline vormgegeven wordt met als basis onderzoek. Wij bieden onder meer online marketing inclusief webdevelopment, webshops, e-marketing , apps, social, seo/sea,analytics, hosting, lead generation, marketing automation en online concurrentievergelijk. Daarnaast verzorgen wij de perscommunicatie voor onze klanten, magazines, direct marketing , brochures, leaflets en beurzen/eventmarketing. Wij geloven erin dat alles elkaar moet kunnen versterken, maar streven ook naar het hoogste rendement van de middelen die we inzetten.

AVG wetgeving

De privacy policy van een organisatie moet voor iedereen vindbaar zijn, de footer van de website is daar de meest geschikte plaats voor. Het gaat echter verder dan dat. In alle overeenkomsten (documenten waarin persoonsgegevens gevraagd worden) moet een verwijzing staan naar de privacy policy. En niet alleen documenten maar ook alle formulieren en bijvoorbeeld E-marketing uitingen in een website moeten voorzien zijn van een link naar de privacy policy op de website. Verzameld Werk helpt haar klanten met uitgebreid advies en diensten die aansluiten op hun praktijk. Nieuwsgierig hoe we dat doen, neem dan contact met ons op.