Nijwa-zero-groningen

2025 gaat de stad op slot

 In het transport geldt misschien nog meer dan in andere sectoren dat er snel geschakeld moet worden. Immers in 2025 zullen tenminste dertig steden de stadsgrenzen alleen nog openstellen voor emissieloos transport. Uiteraard is er een overgangsfase, maar rond 2027 is het gedaan met de diesels in de binnensteden.

 

Nijwa-Zero-Volvo-FE-Electric
Nijwa-Zero-5

Omdenken van diesel naar elektriciteit

Talloze initiatieven worden nu uitgerold, waarbij een ding duidelijk is, het gaat niet alleen over het voertuig, maar het gaat om omdenken, adviseren en het bieden van een totaaloplossing.

Nijwa-Zero-Visual

Ontdekken van nieuwe wegen

Brainstormsessies gaan vooraf aan de uiteindelijke strategie. Het is leren tijdens het bedenken. Misschien nog belangrijker is dat niet alle antwoorden aanwezig zijn. En dat we wel kunnen roepen dat we de antwoorden hebben, maar dat de praktijk anders is.

Onze klant Nijwa Zero vatte het zo samen: ‘we zijn samen aan het leren hoe we de toekomst vorm gaan geven’. En dat doen we met de klanten, maar ook met het bureau. Ook wij moeten omdenken van diesel naar elektriciteit.

De online aanwezigheid was een eerste go. Nu nog beperkt maar in snel tempo wordt het verder ontwikkeld. 

Nijwa Zero moet een platform worden waar de klanten van Nijwa zich kunnen herkennen en weten dat zij in overleg komen tot de beste oplossing voor hun bedrijf.

NijwaZero-Maxus
Nijwa-Zero-3

Wat heeft Verzameld Werk gedaan

We hebben voor nu een site ontwikkeld die op de toekomst is voorbereid. Een site waarin de eerste vragen worden beantwoord. We hebben de eerste stappen in content kunnen zetten in publicaties. De volgende stappen zetten we de komende maanden… Het is een ongoing proces.

nijwazero.com

Dit is wat mijn bedrijf nodig heeft.

Laten we koffie drinken!

Neem contact op