alexander-abero-OypnYfdiQgg-unsplash

Duurzame kennis

Wij kruipen graag in de huid van de onderneming om gedegen diensten te leveren die bijdragen aan de waarborging en ontwikkeling van het merk. Door langdurige relaties aan te gaan met onze klanten, oftewel partners, zijn wij in staat om onszelf onder te dompelen in het DNA van het merk. Zodoende doen we veel kennis op van de markt, product en het merk. Dit combineren we met onze kennis over duurzaamheid en marketing. Korte lijntjes, flexibiliteit en het continue meedenken op strategisch niveau helpen verduurzaming toe te passen op het gebied van marketing. 

Daarnaast investeren we ook in onze eigen mensen. Er wordt voldoende ruimte gecreëerd voor persoonlijke groei en in het experimenteren met nieuwe technieken en methodes. Zo blijven ook wij, in een sterk veranderende wereld, altijd bij de tijd.

Verzameld-Werk-web-07052021-0023

Modulair bouwen

In alles wat we doen willen we modulair zijn. De kern blijft maar door modules toe te voegen zijn we uiterst flexibel bij het maken van campagnes. Wendbaarheid en kunnen bijsturen waarbij het fundament gelijk blijft, is noodzaak voor een eenduidig en consistent verhaal.

Die modulariteit streven we ook online na. Hier is de basis Symfony maar door doordachte keuzes kunnen we uitbreiden en weglaten. Soms is minder beter, soms wil je online uitpakken. Landingspagina’s moeten snel te bouwen zijn en aansluiten op de doelgroep. Dat betekent ook dat we maximaal aansluiten op de SEA-doelstellingen en kunnen volgen wat er gebeurt.

Verzameld-Werk-web-07052021-0001

Duurzame relaties

Duurzame relaties betekenen voor ons dat we mee willen groeien met onze klanten en onze kennis over de markt waarin zij opereren steeds vergroten. Wij vinden dat we pas 'full service' kunnen zijn als we begrijpen wat onze klanten beweegt. Alles wat we doen is gebaseerd op kennis. Kennis die we vergaren door onderzoek, interviews en het continu analyseren van de markt. 

Maar ook vinden we dat je pas een volwaardige gesprekspartner bent als je je klant kunt verrassen met nieuwe inzichten en een stip op de horizon durft te zetten.

Duurzame marketing met een focus op het digitale tijdperk

Wij focussen ons niet op duurzaamheid alleen. Ook het principe van Full Funnel marketing heeft bij ons een prioriteit. Het overbrengen van de juiste boodschap naar je (potentiële) klant op het juiste moment middels het juiste kanaal. Wij kiezen bewust voor deze aanpak omdat het bijdraagt aan duurzame marketing. Ook hierin geldt weer; een sterke basis als uitgangspunt, resultaten meten en handelen op basis van kennis.

Het opbouwen van een gezonde organisatie of onderneming kost al genoeg energie en tijd. Wij helpen je graag bij het doorvoeren van je strategische marketing en maken ideeën concreet. We zetten deze om in acties en zorgen ervoor dat je effectief kan werken aan het behalen van je KPI’s. Dat allemaal doordrenkt met een goede dosis duurzaamheid. Bel of mail ons nu vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Het team

Een divers, energiek team met elk van hen een eigen expertise. Wij vliegen vraagstukken van onze partners aan op projectbasis, zodat bij elk vraagstuk alle expertises aanwezig zijn. Op die manier houden we elkaar scherp en kun je er van op aan dat elke discipline er vakkundig naar gekeken heeft. Wij zijn met 17 mensen binnenkort stellen we ons aan je voor.