Bluekens-Bluecare-2020-196

Bluekens Truck en Bus is partner in professionele mobiliteit en biedt alle diensten die bijdragen aan uptime en rendement van professionele transportondernemers. Vanuit die optiek wordt gekeken naar trucks, getrokken materieel, lichte bedrijfswagens en bussen. Van koop tot beheer en van onderhoud tot drivertrainingen, alles wordt vanuit de ambitie van Bluekens Truck en Bus met passie voor het vak geregeld en uitgevoerd.

 

Bluekens Truck en Bus is dealer van

  • Volvo Trucks
  • Volvo Bus
  • Renault Trucks
  • Renault bedrijfswagens
  • StreetScooter
Bluekens-Bluecare-2020-090
Bluekens-Bluecare-2020-116

Een site opleveren is niet moeilijk. Wij houden samen met onze klant de site levend en willen steeds verbeteren. In nauwe samenwerking wordt de content voortdurend aangepast en wordt ook de usability van de site steeds getest. Livegang is een mijlpaal, het halen van de KPi’s ieder kwartaal weer is de uitdaging die we graag aangaan.

BTB-site-2
Bluekens-Bluecare-2020-161
Bluekens-Truck-en-Bus-1-005
Bluekens-Truck-en-Bus-1-003
Bluekens-Truck-en-Bus-1-006
Bluekens-Truck-en-Bus-1-001

In Transport en Logistiek zijn business to business en emotie nauw met elkaar verbonden. Gevoel voor het vak, passie en het steeds bewandelen van nieuwe wegen zijn hoofdingrediënten. Voor het platform van Bluekens Truck en Bus is gekozen voor een meerdere merken strategie, maar met als invalshoek de toegevoegde waarde van Bluekens Truck en Bus als partner voor duurzame mobiliteit. Daarom is uiteindelijk gekozen voor Samen werken aan vooruitgang.

 

Alles komt samen in het samen werken aan vooruitgang. Transport & Logistiek is vooruitgang. Samenwerken is samen werken, maar dan op basis van partnerschap. En dat is exact wat klanten ervaren: er wordt meer gedaan, het is vriendelijk en er is oog voor de menselijke maat.

Symfony als framework

Voor de website hebben we gekozen voor maximale flexibiliteit met oog op de toekomst. Het hart wordt gevormd door het Symfony framework, waardoor iedere programmeur in staat is aan de back-end van de site te werken. Als CMS is daarop Sulu gezet, dit is een uiterst krachtig en modern CMS dat vrijheid biedt in design en voor de gebruiker zeer vriendelijk is opgebouwd. 

Daarbovenop speelt Active Campaign een belangrijke rol, formulieren zijn direct gekoppeld aan het Active Campaign dashboard. Direct zijn alle mogelijke meetgereedschappen geïmplementeerd. De gezondheid van de site en ook de interacties worden wekelijks met Bluekens doorgenomen. Gezamenlijk bepaalde KPi spelen hierin een hoofdrol.

Bluekens-Bluecare-2020-223

Content als drager

Vindbaarheid wordt natuurlijk voor een deel bepaald door de gebruikte techniek. Wij zijn echter vanuit onze betrokkenheid en kennis van de branche veel meer bezig met hoe worden we gevonden vanuit onze taal, en niet te vergeten de toepassing van het vakjargon in dit specifieke segment. Welke vragen leven er bij de doelgroep, what’s in it for them? 

Het resultaat wordt gevormd door diverse ingangen op de site, afhankelijk van welke afslagen genomen worden in de customer journey. Het resultaat zit misschien niet eens zo zeer in de toegenomen aantallen, maar veel meer in de kwaliteit van de bezoekers.

bluekenstruckenbus.nl

Dit is wat mijn bedrijf nodig heeft.

Laten we koffie drinken!

Neem contact op